Araba kazası

Ah be blogum tekrar sana yazmaya şimdi mi başlıcaktım neyse anlatıyım bari bugün ilk araba kazamı yapmış bulunmaktayım merak etme canda bişey yok. Bu kaza yapmak çok fena bişeymiş be günlük insan kendini salak gibi hissediyor. Daha önce ben kaza yapmam dikkatliyim şöyleyim böyleyim diye geziyosun şu yaptığına bak. Sola dönüyosun görmeden tamam o ** ** *** plakalı terbiyesiz insan tam köşeye arabasını koymuş olabilir sende biraz açıktan alsana yok cart dön sen adamın iki kapısına birden gir.

Neyse kavga mavga çıkmadı yaptıracaz arabasının herifin zaten sigortası kaskosu cartı curtu bi sürü davası var problem değilde.Canım çok sıkıldı be blogcum haksız olmak çok kötü morali mi bozdu.

Anne hepsi senin suçun teyzemin eski mahallesiymiş çok güzel evler varmış diye o bozuk yola soktun beni yoldan kurtuldum diye attım kendimi yolun ortasına bak şimdi olana 😀

Çok canım sıkıldı blogcum çoookk gerçi şimdi biraz rahatladım anlattım ya ondandır.
hadi görüşürüz blogum kendine iyi bak.

Güncelleme: Bu ve blogdaki ilk 4 yazı benim ilk blogum olan alialtugkoca.blogspot.com’dan transfer ettiğim yazılar. Tam gençlik dönemlerimden olduğu için ne kadar kötü yazılmış olsa da orjinal halini korumak istedim ve olduğu gibi kopyaladım.

Similar Posts